a szülői ház hangulata vagy a nagymama vidéki házikója
tóparti családi nyaraló vagy bérelt party ház
napfényes és madárcsicsergős hangulatban
egy laza, kötetlen hangulatú kerti esküvőnél szebbet nehezen lehet elképzelni

Az otthoni esküvők szervezése a nagyvilágban nem újkeletű szokás, azonban hazánkban a járvány előtti időszakban még kevés párnak jutott eszébe.
Az új rendezvényes világban viszont az otthon biztonsága felértékelődött és egyre több csodaszép esküvő helyszíne lesz végül.
​Csapatunk több éves szakmai tapasztalata és mögöttük álló több száz sikeresen szervezett esküvő, fogadás és garden party a biztos garancia arra, hogy rendezvényetek sikeres, elegáns és emlékezetes lesz.

Virágszép decor & style ​dekoráció

Több éves virágkötői tapasztalattal rendelkező dekoratőr csapatként a semmiből is varázslatos enteriőrt készítünk. Ajánlatunk minden esetben a helyszínre és igényeitekre szabjuk.

Secret chef service
catering

Főszakácsunk vezetésével a legfinomabb falatokat készítjük. legyen az akár finger food, BBQ party, hagyományos tálak, modern bistro büfé vagy több fogásos gálavacsora.

Girl in red shoes
​dekoráció

Teljesen egyedi, az elképzeléseiteknek megfelelő dekorációt készítünk. Az sem baj, ha nem tudjátok, mit szeretnétek, közös ötleteléssel segítünk megtalálni azt a koncepciót, ami leginkább kifejez Titeket.

Bemutatkozó katalógusunk

AJÁNLATKÉRÉS egyedi elképzeléseitek szerint

Az alábbi alapadatok megadását követően fogtok kapni egy részletes kérdőívet az elképzeléseitekről. Ennek a kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. Ennek visszaküldése után tudunk személyre szabott ajánlatot készíteni Nektek:


    saját családi ház / nyaralóbérelt nyaraló / rendezvényhelyszín - saját szervezésbenbérelt nyaraló / rendezvényhelyszín - javaslatot kérünk