Menü

valentin nap

VALENTIN FOOD - menü 2 főre - 24.000 Ft

VALENTIN CHAMPAGNE - menü 2 főre pezsgővel / Etyeki Kúria Méthode Charmat - 29.500 Ft

VALENTIN FLOWER - menü 2 főre 15 szálas vörös rózsa csokorral - 37.500 Ft

VALENTIN DE LUXE - menü 2 főre pezsgővel és 15 szálas vörös rózsa csokorral - 43.000 Ft

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

Rendezés:
Nézet:

menü 2 főre Etyeki Kúria Méthode Charmat pezsgővel

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

29.500 Ft

menü 2 főre

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

24.000 Ft

menü 2 főre 15 szálas vörös rózsa csokorral

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

37.500 Ft

menü 2 főre 15 szálas vörös rózsa csokorral és Etyeki Kúria Méthode Charmat pezsgővel

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

43.000 Ft

menü 1 főre

Mascarpones cukorborsó krémleves kecskesajttal, feketeerdei sonkás grissinivel

Sous vide kacsamell és konfitált kacsacomb pezsgős almával, párolt káposztával, baconös nudlival

Mille feuille eper sorberttel

12.000 Ft